Spa eticheta

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Spa eticheta

PRIMA VIZITĂ

În cazul în care vizitaţi pentru prima dată centrul nostru….

Programare preventivă – garanţia confortului Dvs.

Deoarece preţuim valoarea timpului Dvs. şi pentru a vă asigura deservirea confortabilă vă rugăm insistent să coordonaţi din timp data şi ora vizitei Dvs., precum şi procedura sau consultaţia de care aţi dori să beneficiaţi. Vă recomandăm ca vizita să înceapă cu o consultare succintă din partea specialistului, pentru a stabili care este starea actuală a sănătăţii Dvs., precum şi pentru a determina care sunt obiectivele şi priorităţile pe care le urmăriţi la alegerea procedurilor oferite de “Medazur Med Spa”. Trebuie neapărat să indicaţi orice contraindicaţii medicale (în cazul în care există) şi dacă aveţi preferinţe cu privire la sexul medicului – bărbat sau femeie.

Veniţi mai devreme

Vă recomandăm să vă planificaţi sosirea cu cel puţin 10-15 minute înainte de spa-procedura planificată, pentru a vă debarasa de agitaţia oraşului şi să vă pregătiţi în mod corespunzător pentru procedura care va avea loc şi de care să savuraţi din plin. Dacă doriţi, puteţi face un duş. 

În cazul în care întîrziaţi la procedură, iar timpul următor va fi dedicat procedurii altui oaspete, vom fi obligaţi să reducem durata procedurii Dvs., pentru a nu reţine şi a nu destrăma planurile altor oaspeţi.

Vă atenţionăm că procedurile de la care aţi lipsit, reduc rezultatul aşteptat.

Condiţiile de anulare a programării

Dacă din anumite considerente doriţi să anulaţi programarea, vă rugăm să anunţaţi administratorul cît mai devreme posibil. Vă vom fi recunoscători în cazul în care veţi reuşi să contramandaţi programarea cu, cel puţin, 4 ore înainte de ora stabilită. Procedurile anulate cu mai puţin de 2 ore pînă la ora stabilită, urmează a fi achitate.

Vă garantăm sănătate şi siguranţă

Echipa noastră de medici, specializaţi în anumite domenii, vă vor ajuta să soluţionaţi orice problemă medicală, pentru ca Dvs. să vă simţiţi şi să arătaţi mai bine. În cazul în care va fi necesar şi la dorinţa Dvs., vom efectua o diagnosticare completă şi vom recomanda tipul necesar de tratament. Medicii-coordonatorii noştri vor elabora un plan de tratament cît mai eficient, care va corespunde cerinţelor Dvs. individuale, pentru obţinerea rezultatelor dorite atît în cazul procedurilor faciale, cît şi a celor pentru corp.

Produsele alimentare şi băuturile

Vă recomandăm să evitaţi consumul bucatelor copioase, cu cel puţin o oră pînă la şi după proceduri. În cazul în care vi se va face foame, în spa-barul din incinta centrului nostru, vă vor fi oferite spa-alimente uşoare, echilibrate şi vitaminizate, deserturi, fructe proaspete, sucuri şi ceai. În cafeneaua noastră veţi găsi spa-coctailuri, care vor intensifica şi accelera efectul procedurilor.

O adevărată odihnă în stil spa

Centrul „Medazur med Spa” – este o odihnă spa pentru spiritul, mintea şi corpul Dvs. Pentru ca oaspeţii să poată savura din plin serenitatea centrului, vă rugăm insistent să păstraţi liniştea şi să deconectaţi telefoanele mobile. Dedicaţi timpul petrecut în spa centrul nostru unei odihne şi însănătoşiri depline.

Hainele

Noi vă oferim halate, prosoape şi produse de unică folosinţă: papuci, chipiuri, elastice pentru păr, lenjerie, precum şi gel de duş.

Majoritatea masajelor şi a procedurilor pentru corp, în cea mai mare măsură, pot fi savurate fără haine. Pentru a respecta spaţiul Dvs. intim, spa-terapeuţii noştri vă vor acoperi corpul cu cearşafuri sau prosoape mari şi vor dezgoli doar acea parte a corpului asupra căreia vor lucra. Şi totuşi, menirea spa-procedurilor constă în atingerea unei stări de linişte şi relaxare totală, de aceea dezbrăcaţi-vă în măsura în care vă simţiţi confortabil.

Hainele din ţesături care se spală uşor, sunt cele mai recomandate după spa-proceduri, deoarece pe corpul Dvs. se vor aplica uleiuri hidratante şi soluţii naturale.

Comunicaţi

cu spa-terapeutul Dvs. Este timpul Dvs. şi trebuie să-l savuraţi din plin. În cazul în care doriţi să schimbaţi temperatura din cameră, gradul presiunii exercitate, volumul sunetului sau melodia, sau poate preferaţi liniştea, anunţaţi spa-terapeutul. În incinta centrului nostru își desfășoară activitatea spa-terapeuții din Orient și aceștia vorbesc în limba engleză, în cazul în care veți avea nevoie de asistență în timpul traducerii, angajații de la recepție vă vor ajuta cu mare plăcere.  Toţi vor să vă petreceţi minunat timpul şi vor depune eforturi maxime pentru aceasta.

Aveţi grijă de Dvs.

Nu vă expuneţi corpul razelor solare directe imediat după procedură. Dacă aţi fost supus procedurii de peeling sau masajului cu ulei, aşteptaţi cel puţin 12 ore înainte de a face băi de soare sau de a merge la solar.

Prelungiţi-vă plăcerea

Dacă v-a plăcut ceva în mod deosebit, întrebaţi dacă se poate procura în spa centrul nostru, pentru a fi utilizat în condiţii casnice. Dacă aveţi posibilitatea, planificaţi vizita la Spa Centru în aşa mod, încît după proceduri să vă relaxaţi puţin în camera pentru ritualul de ceai (amplasată la etajul procedurilor spa) sau în camera de odihnă (amplasată la etajul procedurilor medicale). Acest lucru va prelungi senzaţia de odihnă deplină şi veţi simţi cum organismul se umple cu noi forţe.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa