Chirurgie plastică

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Chirurgie plastică

Chirurgie plastică

BLEFAROPLASTIA

Ochii noştri, mai bine zis – zona din jurul lor, este primul lucru, care începe să se schimbe odată cu vîrsta. Ridurile fine, pleoapa superioară lăsată şi „pungile”, care strică nu doar aspectul nostru exterior, dar şi dispoziţia. Pentru a face faţă acestui fenomen nedorit, ne vine în ajutor blefaroplastia. Adesea, este aproape unicul mod de corecţie efectivă a defectelor de acest gen.

Pentru o astfel de intervenţie chirurgicală nu este nici un motiv de frică. Blefaroplastia – este în general una din cele mai efectuate operaţii în chirurgia estetică, în deosebi în regiunea feţei, la nivel mondial. Popularitatea acestei operaţii se datorează mai multor cauze. Important de ştiut – blefaroplastia nu este un pas atît de decisiv cum ar fi, de exemplu, liftingul facial. Simplitatea relativă a intervenţiei chirurgicale, perioada scurtă de restabilire, riscul minim de apariţie a posibilelor complicaţii, şi, în fine, corelaţia „preţ/calitate” fac blefaroplastia atît de populară. Moment important reprezintă şi adaptarea socială rapidă. După operaţie rămîneţi recunoscut, şi cel mai probabil (aceasta se întîmplă în majoritatea absolută a cazurilor), colegii de serviciu nu vor observa nimic, vor remarca doar aspectul Dvs. proaspăt.

În incinta centrului Medazur Med Spa, blefaroplastia este efectuată de către chirurgul plastician cu renume mondial – G. Sulamanidze. Dl Sulamanidze este candidat în ştiinţele medicale, membru al Asociaţiei Chirurgilor Dermatologi din America, Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Franţa, Asociaţiei Plasticienilor, Chirurgilor Reconstructivi şi Estetici din Rusia, de asemenea este autorul a peste 30 de lucrări ştiinţifice. 

Indicaţiile de bază pentru operaţie:
• “pungile de sub sau deasupra ochilor” (extragerea tegumentului adipos al pleoapei superioare/inferioare);
• excesul de piele al pleoapei superioare sau inferioare;
• ridurile adînci din jurul ochilor;
• pastica ochilor se mai aplică şi în cazul în care pacientul doreşte să schimbe forma şi tăietura ochilor.
 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa